Perjantai 30.7.


- Klo 09-18 Moon Karviasta -myymälä avoinna https://www.facebook.com/MoonKarviasta

- Klo 11-16 Kulttuurikeskus Skantzin kahvio avoinna https://www.facebook.com/kulttuurikeskusskantz/

- Klo 18 Musiikkihetki kirkossa https://www.facebook.com/karvianseurakunta.fi

- Klo 18 Karvia-Päivien avajaiskulkue Härkämäeltä Sampolan kentälle

Vanhojen ja uusien ja erilaisten ja omanlaisten ajoneuvojen kulkue kokoontuu Ylä-Satakunnantielle Härkämäelle Betonitukun pihamaalle klo 17 aikaan. Klo 18 ajoneuvot lähtevät letkassa kylälle, jossa heittävät kierroksen, jonka jälkeen ajoneuvot ohjataan Sampolan pihaan kaikkien ihasteltavaksi.

- Klo 19 Yöjuoksut

Legendaariset yöjuoksut tekevät paluun! Yöjuoksu lähtee Karviatalon pihasta kiertäen sivun alalaidan kuvan mukaisen lenkin. Karvian Yrittäjät ry tarjoaa matkan varrella olevalla levähdyspisteellä virvokkeita, lisäksi taskuun voi varata parin euron kolikoita, jos haluat tankata Karviatalon pihasta löytyvällä makkaragrillillä.

Juoksujoukkoa lähtee vetämään RADIOJUONTAJA JA DJ KIMMO SAINIO. Tyyli on etenemisen suhteen vapaa. Matkaa voi taittaa juoksemalla, kävelemällä tai vaikkapa konttaamalla, jos se parhaalta tuntuu. Välipysähdykset reitin varrella olevissa paikallisissa kuppiloissa ovat sallittuja. Vaatetus on suotava, tapahtuma kun on ikärajaton, mutta muuten asu on vapaa. Parhaille pukeutujille on luvassa vapaalippuja ja ties vaikka olisi muutamalle muullekin.


- Kantapubi Tällissä karaokea - vapaa pääsy! Seuraa tiedotusta facebookissa https://www.facebook.com/kantapubitalli

- Kyläkrouvissa Terassirock. Esiintyjinä The Sedät ja Rock Apostoli. Seuraa tiedotusta facebookissa: https://www.facebook.com/karviankylakrouvi