Willejä Löylyjä vietettiin vuonna 2019


Tapahtuma-infoa

Tässä info paketti Willit Löylyt tapahtumasta ja sen aikatauluista

Majoittumisesta

Olemme järjestäneet caravan-alueen ja teltta-leirintäalueen heti Willit Löylyt tapahtuman viereen. Tapahtuman vieressä oleva caravan-alue on ensisijaisesti tarkoitettu siirrettävien saunojen omistajille, mutta alueelle mahtuu vierailijoitakin. Alueelle saa majoittua vain, jos on ilmoittanut siitä Karvia-Päivien toimistolle! Muita parkkipaikkoja asuntoautoille Karvia-Päivien aikaan löytyy Salen takaa ja Kirkonkylän vanhan alakoulun pihasta. Näille paikoille saattaa tulla myös sunnuntain torimyyjiä.


Teltta-leirintäalue sijaitsee Karvian pururadalla Löylyalueen takana. Alue on rajattu ja telttojen täytyy pysyä alueen puolella. Avotulen teko on ehdottomasti kielletty.


WC:t ja juomavesi löytyvät urheilukentän huoltorakennuksesta. Pesutilat löytyvät viereisestä koulurakennuksesta, näitä pesutiloja käyttävät myös muut Willeihin Löylyihin osallistuvat. Sekä huoltorakennuksesta että kouluta löytyy pistorasioita, joissa voi esim. ladat kännykkää.

Pe 2.8.

Klo 18.15 ajoneuvokulkue, johon siirrettävät saunat saavat halutessaan osallistua, kokoontuu Karvian Betonitukun pihaan, Ylä-satakunnantie 21. Klo 18.30 kulkue lähtee matkaan ja kiertää kylänraittia. Kulkue päättyy Kirin urheilukentälle, missä kaikki ajoneuvot ohjastetaan paikoilleen. Muiden ajoneuvojen poistuttua kentältä järjestämme saunat niille osoitettuihin paikkoihin valmiiksi huomista varten. Ilmoittakaa mahdollisesta kulkueeseen osallistumisesta toimistoon!


Löylyalueelta löytyvät siis klapit, löyly-ja sammutusvesisäiliöt sekä erilliset vesipisteet. Karavaani-parkki saunaporukoille ja muutamalle vierailijalle on Löylyalueen vieressä ja pyrimme ohjeistamaan tien parkkiin. Teltta-alue löytyy myös Löylyalueen välittömästä läheisyydestä ja sekin viitoitetaan kylteillä. Alueelle ei aivan pääse autolla.

La 3.8.

Yleisö päästetään Löylyalueelle klo 11.00. Yritämme saada musiikin soimaan alueelle tunnelmaa nostattamaan. Suunnittelemme jotain pientä ohjelmaa päivän kuluksi alueelle, laitamme tarkempaa informaatiota siitä myöhemmin. Tapahtumateltan lavalla esiintyy päivän ja iltapäivän aikana Rottis All Stars sekä ystävyyskuntamme Viru Nigulan tanssiorkesteriporukka.


Päivän aikana olisi hyvä juoda vettä ja syödä jotain suolaista. Alueella on päivän ajan ruokamyyjä ja illalla toinen ruokamyyjä löytyy Tapahtumateltan läheisyydestä. Kirin lavalla toimii myös kahvio päivällä ja Tapahtumateltalla pelaa anniskelu. Löylyalue sulkeutuu yleisöltä klo 22.00.

Su 4.8.

Sunnuntaina joudumme harmillisesti sanomaan lopulliset hyvästit. Löylyalue ei aukene enää yleisölle. Sunnuntaina kylänraitin valtaa tori, johon toivotamme saunaporukat ja vierailijat tervetulleiksi. Kylänraitin ollessa suljettu liikenteeltä pyydämme Willit Löylyt alueelta poistuvia seuraamaan tarkasti kiertoteistä annettuja ohjeita.


Haluamme kiittää teuvalaisia tämän tapahtuman lainaamisesta meille ja heistä pitääkin kertoa, että Sauna-ajot järjestetään taas ensi vuonna perinteiseen tapaan Teuvalla! Täten Willejä-Löylyjä ei järjestetä ainakaan ensi vuonna. Haluammekin kannustaa kaikkia tulemaan paikalle ja kokemaan tämä ainutkertainen tapahtuma!

Willeihin Löylyihin on enää vähän yli kuukausi aikaa! Viimeistään 7.7. ilmoittautuneiden saunojen kesken arvotaan kiuas, muista siis ilmoittautua.


Siirrettävät saunat pääsevät myös perjantain avajaiskulkueeseen, joka starttaa Karvian Betonitukun pihasta 18.30. Kulkueeseen osallistuvien ajoneuvojen (ja saunojen) pitää olla kuitenkin paikalla jo 18.15 järjestäytymistä varten. Kulkue etenee Karvian kirkonkylän raitin lävitse Kirin urheilukentälle, joka on tänä vuonna sauna-alue!

Saunat saavat jäädä avajaiskulkueen jälkeen Kirin kentälle ja asettua paikoilleen. Sauna-alue ei ole auki yleisölle vielä perjantaina, mutta saunojen omistajat saavat halutessaan lämmittää saunojaan omaksi ilokseen. Lauantaina alue on kuitenkin auki myös muulle yleisölle heti klo 11!

Saunojen omistajille on majoittumista varten varattu telttaleirintä-alue ja karavaanialue. Jos sinua ei saunan omistajana kuitenkaan innosta teltta- tai karavaanielämä lähetä meille sähköpostia karviapaivat@gmail.com niin voimme vinkata saatavilla olevista muista majoitusmahdollisuuksista! Toimisto on auki 9-15 :)

Ohessa olevasta kartasta näet Löylyalueen ja sen ympäristön. Kuva-albumista näet enemmän kuvia alueesta, Karvian keskustasta ja Karvia-päivien viime vuosien menoista!

Pyöriikö nurkissasi sauna, jonka voi siirtää paikasta toiseen? Nappaappa saunasi mukaan ja suuntaa kulkusi Karvia-Päiville elokuun alussa, siellä tapaat muitakin, joita aina matkatessa saunotuttaa!

Lyhyt löylyinfo:

Siirrettäviä saunoja saunamajureineen kutsutaan Karviaan elokuun ensimmäiseksi viikonlopuksi! Saunaansa voi halutessaan ajeluttaa perjantaina 2.8. Karvia-Päivien avajaiskulkueessa, johon kokoontuu kilometrien pituinen letka erikoisia ajoneuvoja läheltä ja kauempaa. Avajaiskulkue suuntaa Kirin urheilukentälle, joka sijaitsee aivan Karvia-Päivien Tapahtumateltan vieressä. Saunat järjestellään kentälle merkityille paikoille, jonka jälkeen saunaväki saa löylytellä perjantai-illan ajan omassa rauhassaan aidatulla alueella.

Lauantaina 3.8. klo 11 sauna-alue avataan yleisölle. Saunoa saa vaikka jokaisessa saunassa iltaan saakka! Ja kun se Kirin lava ja Tapahtumateltta on siinä aivan vieressä, niin saunapuhtaana on hyvä siirtyä sinne jatkamaan illanviettoa hyvän musiikin parissa!

Löylyalueella erilaisia vilvoittelumahdollisuuksia, pesupaikka, ruokamyyntiä jne. Tarkempia tietoja järjestelyistä seuraa kevään kuluessa!


Sauna-alueella on tilaa noin 40 saunalle, ilmoittaudu alla olevien ohjeiden mukaan. Ja jos et vielä omista paikasta toiseen siirtyvää saunaa, niin hyvin on vielä aikaa sellainen rakentaa!

Ilmoittautuminen

Ilmoita siirrettävä saunasi mukaan Willeihin Löylyihin lähettäen seuraavat tiedot tarkasti täyttäen sähköpostiin karviapaivat@gmail.com

1. Saunan nimi
2. Saunaporukan nimi ja henkilömäärä
3. Kotipaikka
4. Yhteyshenkilön nimi, puhelin, sähköposti ja osoite
5. Saunan siirto: vedetäänkö, kootaanko, ajetaanko?
6. Saunan mitat metreissä: pituus x leveys x korkeus
7. Kuinka monta saunojaa mahtuu yhtä aikaa mukavasti
8. Saunanne erityispiirteet
9. Saunan omat nettisivut ja somesivut jos on
10. Yksi kuva saunasta
11. Porukan majoitustarve
12. Saunan kuvaus lyhyesti ja ytimekkäästi!
13. Kuinka WILLI saunasi on asteikolla 1-10?