Pyöriikö nurkissasi sauna, jonka voi siirtää paikasta toiseen? Nappaappa saunasi mukaan ja suuntaa kulkusi Karvia-Päiville elokuun alussa, siellä tapaat muitakin, joita aina matkatessa saunotuttaa!

Lyhyt löylyinfo:

Siirrettäviä saunoja saunamajureineen kutsutaan Karviaan elokuun ensimmäiseksi viikonlopuksi! Saunaansa voi halutessaan ajeluttaa perjantaina 2.8. Karvia-Päivien avajaiskulkueessa, johon kokoontuu kilometrien pituinen letka erikoisia ajoneuvoja läheltä ja kauempaa. Avajaiskulkue suuntaa Kirin urheilukentälle, joka sijaitsee aivan Karvia-Päivien Tapahtumateltan vieressä. Saunat järjestellään kentälle merkityille paikoille, jonka jälkeen saunaväki saa löylytellä perjantai-illan ajan omassa rauhassaan aidatulla alueella.

Lauantaina 3.8. klo 11 sauna-alue avataan yleisölle. Saunoa saa vaikka jokaisessa saunassa iltaan saakka! Ja kun se Kirin lava ja Tapahtumateltta on siinä aivan vieressä, niin saunapuhtaana on hyvä siirtyä sinne jatkamaan illanviettoa hyvän musiikin parissa!

Löylyalueella erilaisia vilvoittelumahdollisuuksia, pesupaikka, ruokamyyntiä jne. Tarkempia tietoja järjestelyistä seuraa kevään kuluessa!


Sauna-alueella on tilaa noin 40 saunalle, ilmoittaudu alla olevien ohjeiden mukaan. Ja jos et vielä omista paikasta toiseen siirtyvää saunaa, niin hyvin on vielä aikaa sellainen rakentaa!

Ilmoittautuminen

Ilmoita siirrettävä saunasi mukaan Willeihin Löylyihin lähettäen seuraavat tiedot tarkasti täyttäen sähköpostiin karviapaivat@gmail.com

1. Saunan nimi
2. Saunaporukan nimi ja henkilömäärä
3. Kotipaikka
4. Yhteyshenkilön nimi, puhelin, sähköposti ja osoite
5. Saunan siirto: vedetäänkö, kootaanko, ajetaanko?
6. Saunan mitat metreissä: pituus x leveys x korkeus
7. Kuinka monta saunojaa mahtuu yhtä aikaa mukavasti
8. Saunanne erityispiirteet
9. Saunan omat nettisivut ja somesivut jos on
10. Yksi kuva saunasta
11. Porukan majoitustarve
12. Saunan kuvaus lyhyesti ja ytimekkäästi!
13. Kuinka WILLI saunasi on asteikolla 1-10?