Willit Löylyt tulee jälleen!

Pyöriikö nurkissasi sauna, jonka voi siirtää paikasta toiseen? Nappaappa saunasi mukaan ja suuntaa kulkusi Karvia-Päiville elokuun alussa, siellä tapaat muitakin, joita aina matkatessa saunotuttaa!

Lyhyt löylyinfo

Siirrettäviä saunoja saunamajureineen kutsutaan Karviaan elokuun ensimmäiseksi viikonlopuksi! Saunaansa voi halutessaan ajeluttaa perjantaina 4.8. Karvia-Päivien avajaiskulkueessa, johon kokoontuu kilometrien pituinen letka erikoisia ajoneuvoja läheltä ja kauempaa. Avajaiskulkue suuntaa kulkunsa pienemmälle urheilukentälle, joka sijaitsee aivan Karvia-Päivien ulkoilmatapahtuman vieressä. Saunat järjestellään kentälle merkityille paikoille, jonka jälkeen saunaväki saa löylytellä perjantai-illan omassa rauhassaan aidatulla alueella.

Lauantaina 5.8. klo 11 sauna-alue avataan yleisölle. Saunoa saa vaikka jokaisessa saunassa iltaan saakka! Ja kun se Karvia-Päivien ulkoilmatapahtuma esiintyjineen on siinä aivan vieressä, niin saunapuhtaana on hyvä siirtyä sinne jatkamaan illanviettoa hyvän musiikin parissa!

Löylyalueen läheisyydessä pesupaikka, ruokamyyntiä jne. Tarkempia tietoja järjestelyistä seyraa ilmoittautuneille!

Ilkka Viitala
050 3020 533

Matti Sairiala
044 9806 856

Ilmoittautuminen

Ilmoita siirrettävä saunasi mukaan Willeihin Löylyihin pirauttamalla ensin Ilkalle tai Matille ja ja sitten lähettäen seuraavat tiedot tarkasti täyttäen sähköpostiin karviapaivat@gmail.com

1. Saunan nimi
2. Saunaporukan nimi ja henkilömäärä
3. Kotipaikka
4. Yhteyshenkilön nimi, puhelin, sähköposti ja osoite
5. Saunan siirto: vedetäänkö, kootaanko, ajetaanko?
6. Saunan mitat metreissä: pituus x leveys x korkeus
7. Kuinka monta saunojaa mahtuu yhtä aikaa mukavasti
8. Saunanne erityispiirteet
9. Saunan omat nettisivut ja somesivut jos on
10. Yksi kuva saunasta
11. Porukan majoitustarve
12. Saunan kuvaus lyhyesti ja ytimekkäästi!
13. Kuinka WILLI saunasi on asteikolla 1-10?