Toritapahtuma keskustan pääväylällä vuonna 2023

Lisätietoja: markkinainfo@karvia.fi


Vanhojen päivien tietoja:

TORIPAIKKOJEN ENNAKKOMYYNTI ON LOPPUNUT!

Toripaikkoja saa vielä ostettua toripäivänä su 4.8. aamulla ennen toria torialueen päistä.

Yleistä toripaikoista 2019

Toripaikkakarttaan 2019 tästä!

TORIPAIKKA ON VUOSITTAIN VARATTAVA OMATOIMISESTI OTTAEN YHTEYTTÄ KARVIA-PÄIVIEN TOIMISTOON TORIPAIKKAMYYNNIN ALETTUA! Siitä ilmoitetaan keväällä nettisivuillamme ja Facebookissa.

Toripaikan koko: 4 x 4 m

Yhden paikan hinta on 60€, päätypaikka 65€, 2 paikkaa 110€, 3 paikkaa 165€ ja 4 paikkaa 200€. Mahdolliset pienemmät paikat 42€. Sähköstä veloitamme 15€ euroa ja voimavirrasta 30€, sähköpaikka edellyttää, että kauppiaalla on 20m vähintään 1,5mm2 ehjää, ulkokäyttöön soveltuvaa sähköjohtoa.

!!! KAIKKI HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV:n 24% !!!

Mikäli haluat toripaikan Karvia-Päiviltä, ota yhteyttä Karvia-Päivien toimistoon. Varauksen jälkeen tehdään sopimus toripaikasta ja lähetetään lasku toripaikan maksua varten. Pelkkiä etukäteisvarauksia ei vastaanoteta, vaan maksu toripaikasta on suoritettava eräpäivään mennessä. Mikäli varattua paikkaa ei makseta ajoissa, paikka annetaan edelleen seuraavalle halukkaalle. Jos olette lunastaneet toripaikan, saaneet sopimuksen ja saavutte sunnuntaina Karviaan, pyydämme teitä saapumaan toripaikalle viimeistään kello 08.00. Koska tori tulee täyteen myyjiä, kulkeminen siellä autoilla on hankalaa sen jälkeen kun paikkoja on jo pystytetty. Koska Karvia-Päivien toimisto ei ole avoinna joka päivä ennen kesäkuun alkua, pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla. Puhelimeenkin voi toki halutessaan soittaa, palaamme asiaan mikäli emme pääse juuri silloin vastaamaan.

---------------------------------------------------------------------------------

TORI-INFORMAATIOTA MYYJILLE

Voitte aloittaa toripaikan pystytyksen 06.00 ja purkamisen kello 17.00. Koska katu on suljettu autoliikenteeltä, torikojujen purkamista ei voi aloittaa, ennenkuin toritapahtuma on päättynyt!

Jokainen torikauppias vakuuttaa itsensä sekä tuotteensa ja tavaransa.

Kukin kauppias on velvollinen siivoamaan toripaikkansa ja toimittamaan roskat lähimpään roska-astiaan.

Olkaa yhteydessä toimistoon mahdollisesta etukäteen majoittumisesta.

Toritapahtuma on erittäin suosittu, joten maksattehan paikkanne ajoissa, emme voi pitää maksamattomia paikkoja varattuina!

Toripaikkoja sähköistetään varausten mukaan. Sähkö on etukäteen varattava ja siitä on maksettava hinnaston mukaan, ja on ehdottomasti kiellettyä vetää sähköjä toiselta myyjältä maksutta! Maksuja peritään myös toripäivänä. Mikäli järjestäjän toimesta huomataan luvatta vedetyt sähköt, peritään torikauppiaalta 60€ suuruinen lisämaksu!

Kaikessa mieltä askarruttavissa asioissa, olkaa yhteydessä meihin. Toimisto löytyy Karvian kunnantalolta, puhelinnumero on 040 357 3228